SQUARE CHEM

Uși din lemn

Uși de interior din lemn

AVADOL produce uși de interior din lemn masiv de tei și frasin. La fiecare proiect ferim consultanță gratuită clienților pentru a lua cea mai bună decizie în termeni de buget și design-ul general al casei.

O componentă importantă a design-ului general al ușilor realizate de AVADOL din lemn masiv este feroneria. Folosim producătorul de calitate AGB Italia. Folosim balamale reglabile 3D de la producătorul italian AGB pe două direcții, broască cu închidere cu cheie și cu sliduri de forme și culori variate. Astfel ușile realizate de echipa AVADOL respectă ambiența generală de confort și armonie pe care clienții o așteaptă în căminul lor.

La realizarea ușilor de interior o altă componentă majoră a aspectului general al produsului final este sticla folosită. La AVADOL puteți alege din variate modele de sticlă pentru ușile din interiorul casei.

După producție, echipa AVADOL asigură montarea ușilor și ferestrelor de interior. Ne recomandă experiența unor astfel de procese. Asigurăm înlocuirea ferestrelor și ușilor vechi sau montăm direct în construcțiile noi sau abia renovate.

Estimăm GRATUIT costurile proiectului tău!

Scrie-ne sau vino la showroom-ul de tâmplărie din Târgu Neamț sau din Roman